luni, 11 mai 2009

Floarea Vietii - aplicatie inversa

lucru manual floarea vietii
lucru manual floarea vietii

lucru manual floarea vietii Dragi Peticele, sa va arat ce-am mai facut!
Sanda, recunosti materialul? Il am de la tine si-ti multumesc foarte mult! De cand l-am privit, mi-a venit in minte Floarea Vietii care apare in sculptura traditionala.
Am desenat pe hartie, am suprapus 2 materiale, am desenat pe materialul superior, am insailat cele doua suprafete, am cusut tighel, am decupat materialul de deasupra...


5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa creatia!Floarea Vietii am intalnit-o pictata si pe vase de ceramica...insa relizata din material textil ,abia acum.Felicitari!

    irina

    RăspundețiȘtergere
  2. c'est jolie! c'est jolie !
    acu' stii ce as mai face cu ea ? as face citeva puncte interesante de broderie si as coase niste margelutze si ...cine stie in ce se poate transforma...poate intr-un motiv central pe o noua geanta ? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Lili! Ai cusut la masina reverse applique? te intreb ca ci eu fac reverse-ul numai manual si stiu ca e de lucru la el ...si nu stiu cum iese la masina. A iesit foarte frumoasa lucrarea :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-i asa ca flaorea vietii se sorteaza cu macrameul la care lucrezi acum? nu ar merge impreuna...intr-o inlantuire? o idee.... fifi

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos lucrat Lili !La multi ani frumosi si buni si multe, multe realizari .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...