vineri, 27 noiembrie 2009

Rainbow Rose

lucru manual, broderie pe cd, margele
lucru manual, broderie pe cd, margele De data aceasta lucrurile au mers mult mai anevoios. Stiam ca va fi un trandafir cu tul ramas de la rochia de mireasa de acum....xxx ani :), va fi cu margele ... si cam atat...
Ceea ce se vede este un CD impodobit cu straie de sarbatoare. Inspiratia a venit admirand ceea ce fac artistele de la Circle Design.

joi, 19 noiembrie 2009

Charm Quilt - Stadiul IV

charm quilt
Gata! S-a incheiat si stadiul acesta. Cele 999 de bucatele diferite stau cuminti, fiecare in locul ce i s-a potrivit! Drumul pana aici a durat 4 luni. Aventura continua! :)
Draga Smaranda, sper ca lucrarea sa stea "cu fruntea sus" la expozitia de la Cormainville din vara urmatoare! :) Iti multumesc ca ai deschis pentru mine usa spre lumea magica a artei textile!
Draga Ortansa, mi-ai dat curaj sa incep!
Priviti calutii de mare de la Cazinoul din Constanta in lucrarea Elenei! Nu-i asa ca ramaneti cu ..."gura cascata"?! Nu va ingrijorati! Suntem pe drumul cel bun!:) Creativitatea este nelimitata si se nasc minunatii atunci cand este pusa la treaba!
Nu o pierdeti din ochi pe Teodora! Si lucrarea ei este pe cale sa se nasca!

joi, 12 noiembrie 2009

Inteleapta Buhu

lucru manual, broderie pe cd, margele
lucru manual, broderie pe cd, margele

Intr-un elan creator a aparut Inteleapta Buhu! Va rog sa fiti ingaduitori! Sunt incepatoare in ale free quilting-ului! :)

P.S. Buhu si-a gasit stapana! La origine este un CD care a devenit accesoriu pentru bradul de Craciun! ... saaaau... cine stie prin ce cotloane va umbla?!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...